Rólunk

Amit érdemes tudni a teremről: nem a mai divattermek sorát bővíti, sokkal inkább a testépítés aranykorának, a 80-as 90-es éveknek a hangulatát és szellemiségét idézi.  Nálunk edzeni  lehet,  ide azok járnak, akik sportolni szeretnének. Mi magunk is több mint 10 éve űzzük ezt a sportot és használjuk a termet napi szinten.  Számunkra ez nem csak egy vállalkozás.

A  gépek  nem  úgy  lettek  válogatva, hogy  kényelmesek vagy szépek legyenek, kizárólag funkció számít. Megtalálsz nálunk mindent, amire az edzéshez szükséged lehet. A terem úgy lett  kialakítva,  hogy minden izomcsoportot tökéletesen  meg tudjanak az itt edzők terhelni. Több szögből, csigás vagy szabadsúlyos ellenállással.  Nincs egy fajta gépből 5-6 darab, viszont nem is áll sorba 10 ember ezekre várva.  Vannak olyan gépeink is, amelyek még a legnagyobb termekben sem mindig találhatóak meg, például viking-nyomó, vagy elöl-guggoló gép.  A gépparkot, amit folyamatosan fejlesztünk, meg lehet nézni itt az oldalon külön menüpont alatt. A hagyományos testépítő felszerelésen túl sok egyéb eszköz is található nálunk, a  bokszzsáktól kezdve a gumikeréken keresztül a kötélig.

Célunk egy  olyan  hely  működtetése,  ahol azok,  akik  komolyan  foglalkoznak  a sporttal, mindig minőségi edzést tudnak végezni. Ennek érdekében korlátozva van a bérletesek száma, hogy a zsúfoltságot elkerüljük, és csúcsidőben is intenzív,  pörgős  edzést  tudjon végezni mindenki.   Az  ide járók nem  csupán vendégek,  hanem egy közösséget alkotnak.   Ezt  erősítik  a  rendszeresen  megrendezésre  kerülő  versenyeink,   melyek  remekül  összekovácsolják  a társaságot.

Ezen felül miért érdemes még itt edzeni?
– ingyenes a parkolás
– jó időben az udvar is használható
– szakképzett edzők segítenek

Ha számodra is a fentebb említett szempontok fontosak, akkor látogass el hozzánk! A  Martin-kertvárosban találsz minket,  a  belvárostól  mindössze  2 km-re.  A  pontos  cím  Berettyó  utca 18,  de autóval  a Radnóti  utcáról lehet  behajtani az udvarba. Tömegközlekedéssel a 3-as illetve 3A-s buszokkal is eljutsz hozzánk.