Szolgáltatások

Személyi edzés

Ha nem tudod hogyan kezdj hozzá, ha nem fejlődsz megfelelően, vagy csak kell valaki aki motivál, kérj személyi edzést! Szakképzett edzőink segítenek céljaid elérésében, legyen az fogyás, izomtömeg növelés, vagy csak a gyakorlatok helyes kivitelezésének elsajátítása.

Edzésterv készítés

Edzésterv készítésekor minden tényezőt figyelembe veszünk, hogy a számodra leghatékonyabb edzésprogramot tudjuk összeállítani. A sportmúlttól kezdve, a sérüléseken át a lemaradt izomcsoportokig rengeteg dolog befolyásolja az edzéstervezést. Nálunk személyre szabott programot kapsz, nem előre megírt sablon edzéstervet!

Étrend tervezés

Köztudott, hogy a fejlődés nagyobb részt az étkezésen múlik. Helyes táplálkozás nélkül nincs fogyás és nincs izomépítés sem. Ha nehezen igazodsz el a csodadiéták és a rengeteg táplálékkiegészítő között mi segítünk! Alkatodnak és céljaidnak megfelelő kalóriatartalmú étrendet kérhetsz, változatos alapanyagokból!

Ingyenes parkolás

Miért fizetnél a parkolásért, főleg amikor egy edzés akár 2 órás is lehet? Nálunk ingyen parkolhatsz, akár az udvarban, akár az utcán kialakított helyeken!