Funkcionális köredzés

A funkcionális köredzés egy remek edzésmódszer, ami megállja a helyét, bármi is legyen a célod: akár, alakformálás, szálkásítás, akár erő és állóképesség fejlesztés. A köredzés során többféle gyakorlat követi egymást, ezeken kell pihenő nélkül 1-1 sorozatot elvégezni. Ha végigpörögtél az összes előírt gyakorlaton megvan az első kör, akkor jöhet a rövid pihenés majd a folytatás ?
Az a jó, hogy bárkinek ajánlott, hiszen sokoldalúan fejleszt, sokféle eszközt használ: TRX, medicinlabda, kézi súlyzó, gumiszalag, fitball, stb. Ettől az edzéstől izmosabb, erősebb, kitartóbb és rugalmasabb leszel, mindemellett, komolyan igénybe veszi a keringési rendszert így állóképesség fejlesztő és zsírégető hatású is.

Az edzés célja egy edzésen belül a munkában résztvevő izmok és izomcsoportok változatos terhelése. Az edzések nem monotonok, mivel egy edzésen belül többféle segédeszközt, módszert, vagy sportképességet (aerob állóképesség, erőállóképesség) alkalmazunk annak érdekében, hogy szervezetünk minél több új ingert kapjon.
Nagyon változatos, élvezetes, és rendkívül hatékony edzésforma.

Az edzéseken maximum 6 fő vehett részt egyszerre, ezért bejelentkezés szükséges, az alábbi telefonszámon : Ferkovics Fanni/ 30 384 42 43
Az edzések ára : 1 alkalom 1000 Ft, 10 alkalmas bérlet 9000 Ft!